PET PHOS CA / P 1.3 X 100 Tablete

Cod produs: pet-phos

Disponibilitate: Out Of Stock

Preţ: 34,00 lei

PET PHOS CA / P 1.3 X 100 Tablete - supliment dietetic cu minerale si vitamine pentru caini adulti, catei in crestere si catele in lactatie hraniti cu hrana pentru animale.

Indicatii:
Pet Phos Ca/P = 1.3 este un supliment nutritional pentru catei in crestere si catele in lactatie hranite cu o dieta comerciala, precum si pentru catelele gestante si cainii adulti activi (mentinere, convalescenta, debilitate).
Pet Phos Ca/P = 1.3 contine elementele necesare pentru cainii hraniti cu o dieta comerciala neechilibrata in calciu, microelemente si vitamine. Raportul fosfocalcic de 1.3 asigura echilibrul mineral al ratiei si este corespunzator atat penru catei in crestere cat si pentru cainii adulti.
Ambalaj: Cutii x 100 tablete x 1 g.
Se poate administra ca atare sau amestecat in hrana.
Pentru caini adulti: 1 tableta pe 10 kg greutate corporala sub forma de cure de 7 - 14 zile in fiecare luna.
Pentru caini tineri (care sunt hraniti cu o dieta comerciala clasica destinata cainelui adult): 2 tablete pe 5 kg greutate corporala zilnic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.