PET PHOS CA / P 2 X 500 Tablete

Cod produs: pet-phos

Disponibilitate: Out Of Stock

Preţ: 191,00 lei

PET PHOS CA/P=2 500 Tablete.
Vitamine si minerale pentru câini. Destinat căţeilor în creştere şi căţelelor în lactaţie hraniţi cu mâncare preparată în casă.

Proprietăţi :
Vitaminele A si D3, calciul, fosforul, magneziul, iodul şi manganul sunt necesare pentru creştere şi mineralizarea oaselor.
Vitaminele din grupul B, vitamina PP, pantotenatul de calciu şi lizina sunt implicate în metabolismul energetic şi în sinteza proteinelor şi aminoacizilor.
Arginina şi colina sunt promotori ai activităţii hepatice în timpul creşterii şi lactaţiei.
Vitamina A, biotina, zincul şi acidul linoleic sunt esenţiale pentru o piele şi o blană sănătoasă.
Raportul fosfocalcic = 2 este special adaptat pentru căţei în creştere şi caţelele lactante care au mari cerinţe de calciu.

Indicaţii :
Pet Phos Croissance Ca/P = 2 este un produs pentru căţei în creştere şi căţele lactante hrăniţi cu o raţie preparată în casă.

Mod de administrare:
Se administrează oral la animalele care primesc o raţie neechilibrată în calciu.
Gustul excelent al produsului permite în majoritatea cazurilor o priză spontană, dar poate fi administrat şi în amestec cu hrana. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.