PET PHOS CAN SPECIAL PELAGE X 50 Tablete

Cod produs: pet-phos

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 35,00 lei

PET – PHOS SPECIAL PELAGESupliment vitamino-mineral pentru câini
 

Informaţii suplimentare :Acizii graşi nesaturaţi sunt esenţiali pentru câini. Aceştia trebuie să fie asiguraţi în raţie în special acidul linoleic care permite creşterea unui păr strălucitor şi previne uscarea pielii şi mătreaţa.Vitamina A este esenţială pentru reînoirea tuturor epiteliilor. Aceasta participă la protejarea organismului împotriva bolilor bacteriene şi parazitare.Vitamina E protejează integritatea membranelor celulare şi măreşte eficienţa acizilor graşi nesaturaţi prevenind oxidarea acestora.Vitaminele din grupul B îmbunătăţesc creşterea părului şi textura dermului (vit B2), au acţiune antiseboreică (vit B6, acidul pantotenic) şi asigură o bună protecţie a pielii (vit PP, B2, B6, acidul pantotenic).Biotina sau vitamina H care este prezentă în cantităţi mici în carne sau cereale este esenţială pentru piele. Aceasta are un efect major asupra creşterii părului şi echilibrului fiziologic al dermului.Cistina, un amino acid sulfurat, este unul din componenţii principali ai keratinei, proteina de bază din piele, păr şi unghii.Zincul, iodul şi cuprul sunt microelemente necesare sintezei keratinei. Prezenţa lor este importantă pentru textura dermului şi calitatea părului : strălucire, culoare, fermitate.Pet Phos Special Pelage oferă organismului toate elementele necesare pentru un bun echilibru fiziologic al dermului şi pentru frumuseţea părului (blănii).
 

Indicaţii şi recomandări :Supliment nutriţional pentru câini pentru protecţia pielii şi calitatea blănii.Pet Phos Special Pelage este recomandat pentru îmbunătăţirea calităţilor pielii şi blănii în următoarele situaţii : pregătirea pentru concursuri şi expoziţii, blană mată, uscată, friabilă, carenţe nutriţionale, dermatoză, perioada năpărlirii, căderea excesivă a părului.
 

Mod de administrare şi dozaj :Se administrează oral la animalele care primesc alimente dezechilibrate în calciu. Gustul excelent (palabilitatea) acestui produs permite în majoritatea cazurilor o priză spontană, dar el poate fi administrat şi în amestec cu hrana.Dozaj: 1 tabletă / 10 kg / zi.Se administrează sub formă de cure de 2 – 3 săptămâni repetate la fiecare 2 luni.
 

Păstrare:La loc uscat.
 

Ambalaj:Cutii x 50

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.