Kostocika Alge Marine 100 cp

Producător: AVZ

Cod produs: AVZ

Disponibilitate: Out Of Stock

Preţ: 20,00 lei

Kostocika Alge Marine 100 cp - Se recomandă cățeilor, animalelor care suferă de boli dermatologice, câinilor aflați sub stres sau în condiții de mediu nefavorabile.

Compoziţie: 2.0gr supliment conţine: Ca-0.52 gr; P-0.28gr; K-6mg; Mg-40mg; Zn-0.16mg; Cu-0,006mg; Mn-0,03mg; Fe-0.08mg; vitamina D3 - 60 UI.

Excipienţi: alge marine-200mg; amidon-0.11gr; stearat de calciu-0.2gr; lactoză-0.64gr.

Prezentare farmacoterapeutică: comprimate a câte 2 gr.

Substanţe active: calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, cupru, mangan, fier, vitamina D3.

Acţiune farmacoterapeutică: Kostocika cu alge marine - Laminaria, este un supliment nutriţional ideal prin mineralele şi vitaminele din compoziţia sa ce îi conferă proprietăţi de stimulare a dezvoltării corporale. Reglează procesele metabolice; contribuie la profilaxia deficitelor de minerale, oligoelemente şi  vitamine la câini. Îmbunătăţeşte hematopoieza; stimulează creşterea părului şi intensitatea culorilor.

Indicaţii terapeutice: la căţei; animale cu boli de piele; căţele gestante sau lactante; la câini stresaţi sau care trăiesc în medii extreme.

Contraindicaţii: nu există.

Efecte secundare: nu se observă.

Specii de animale pentru care este indicat preparatul: câini.

Reguli de administrare pentru fiecare categorie de animale, mijloc de administrare: individual, zilnic, oral, amestecat cu o porţie din tainul de dimineaţă, astfel:

Căţeilor şi câinilor de talie mică cu greutatea de până la 5 kg: 0,5 comprimat;  cu greutatea de până la 10 kg: 1 comprimat;  câinilor de talie mare, cu greutatea de la 10 kg la 20 kg şi peste 20 kg: 1,5-2 comprimate;  Femelelor gestante şi în perioada de alăptare: 2-4 comprimate.

Timp de aşteptare : nu necesită.

Indicaţii speciale privind păstrarea preparatului: A se păstra la loc ferit de lumină şi umiditate, la temperatura de la -10ºC  la +20ºC.   

Atenţionări speciale: nu există.

Precauţii speciale pentru eliminarea produselor neutilizate sau a deşeurilor, după caz: Orice produs neutilizat sau deşeu utilizat trebuie eliminate în conformitate cu reglementările locale în vigioare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Alte informaţii:

Prezentare: 100 comprimate a câte 2 grame în  cutie de carton.

Pentru uz veterinar.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricării.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.