Kostocika Imunovit 100 cp

Producător: AVZ

Cod produs: AVZ

Disponibilitate: Out Of Stock

Preţ: 20,00 lei

Kostocika Imunovit 100 cp - Se recomandă cățeilor și cățelelor gestante și lactante; animalelor debile; animalelor aflate în perioada de recuperare după o boală sau intoxicație; în cazul tulburărilor metabolice.

  • Datorită conținutului de minerale în proporții echilibrate (calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, cupru, mangan, fier și cobalt) și adaosului de vitamina D3, favorizează desfășurarea normală a metabolismului mineralelor, întărirea sistemului osos, regenerarea țesutului osos și compensarea deficitului principalelor substanțe minerale din organismul câinelui.

Pentru stimularea proceselor metabolice generale, activarea sistemului imunitar, protecția organismului împotriva agenților patogeni, produsul include un imunopotențator – ASD – Antiseptic Dorogov’s Stimulator.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.