Kostocika Multivitamine 100 cp

Producător: AVZ

Cod produs: AVZ

Disponibilitate: Out Of Stock

Preţ: 20,00 lei

Compozitie: 2.0gr supliment contine: Ca-0.52gr; P-0.28gr; K-5.5mg; Mg-38mg; Zn-0.04mg; Cu-0.01mg; Mn-0,01mg; Fe-1mg; vitamina A-400UI; vitamina D3 - 60UI; vitamina E-4mg; vitamina B1 - 0.3mg; vitamina B2 - 0.4mg; vitamina B3 - 2mg; vitamina B6 - 0.3mg; vitamina B12 - 2mg.
Excipienti: amidon-0.11gr; stearat de calciu-0.2gr; lactoza-0.84gr.
Prezentare farmacoterapeutica: comprimate a cate 2 gr.
Substante active: calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, cupru, mangan, fier, vitaminele: A, D3, E, B1, B2, B3, B6, B12.
Actiune farmacoterapeutica: Suplimentul, prin vitaminele, micro- si macroelementele si a celorlalte substante active din compozitia sa, contribuie la profilaxia deficitelor de vitamine si minerale la caini. intareste sistemul osos si rezistenta organismului la infectii; previne bolile de piele si par. imbunatateste fertilitatea si contribuie la fatarea unor pui sanatosi.
Indicatii terapeutice: Animale slabite in urma bolilor, caini cu blana lunga, catele gestante sau in lactatie.
Contraindicatii: nu exista.
Efecte secundare: nu se observa.
Specii de animale pentru care este indicat preparatul: caini.
Reguli de administrare pentru fiecare categorie de animale, mijloc de administrare: individual, in fiecare zi, oral, astfel:
Cateilor si cainilor de talie mica cu greutatea de pana la 5 kg: 0,5 comprimat; cu greutatea de pana la 10 kg: 1 comprimat;
Cainilor de talie mare, cu greutatea de la 10 kg la 20 kg si peste 20 kg: 1,5-2 comprimate;
Femelelor gestante si in perioada de alaptare: 2-4 comprimate.
Timp de asteptare: nu necesita.
Indicatii speciale privind pastrarea preparatului: A se pastra la loc ferit de lumina si umiditate, la temperaturi cuprinse intre -10 grade C la +20 grade C.
Atentionari speciale: nu exista.
Precautii speciale pentru eliminarea produselor neutilizate sau a deseurilor, dupa caz: Orice produs neutilizat sau deseu utilizat trebuie eliminate in conformitate cu reglementarile locale in vigoare. A nu se lasa la indemana copiilor.
Pentru uz veterinar.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.