Alezan Gel 2 in 1 cu efect racoritor 100 ml

Producător: AVZ

Cod produs: Alezan Gel 2 in 1 cu efect racoritor

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 32,00 lei

Se utilizează ca adjuvant pentru tratamentul în miozită, limfonodulită serică, tendinită şi tendovaginită, nevrită, radiculită, plexită, sinovită serofibrinoasă, contuzii, dislocări ale articulaţiilor, hematoame, întinderi musculare, pentru profilaxia recidivei bolilor cronice ale muşchilor şi tendoanelor.

Mod de utilizare:

Frecţionaţi gelul pe suprafaţa zonei afectate de 1-2 ori pe zi, până la absorbţia deplină. Pentru realizarea unui efect mai puternic şi mai îndelungat aplicaţi un bandaj prin care nu trece aerul. Gelul se absoarbe uşor fără a lăsa pete de grăsime.

După aplicarea gelului “Alezan” suprafaţa pielii se răcoreşte, după care îşi fac simţită prezenţa ingredientele active cu efect de relaxare şi căldură.

Uleiuri esenţiale de eucalipt, cedru, lemn de brad, cuişoare, lavandă, rozmarin – 1,0 g; complex de fitoextracte de sclipeţi de mlaştină, ienupăr, mirt, răchiţică, castan, inula – 2,0 g; mentol natural – 1,0 g; ulei de ardei de caiene – 3,0 g; camfora – 2,0 g; Jew’s Tar – 0,5 g; ulei de terebentină – 2,0 g; chitosan -8,0 g; apă extra-purificată cu ioni de argint – 66,6 g; dimetilsulfoxid – 5,0 g; glicerină  - 3,0 g; polidon – 5,0 g; alantoină – 0,2 g; carbopol – 0,6 g; metilcloroisotiazolinonă şi metilisotiazolinonă – 0,1 g.

Nu s-au înregistrat contraindicaţii. Este posibilă apariţia idiosincrasiei. Evitaţi contactul cu ochii şi membranele mucoase.

Nu conţine coloranţi sau arome sintetice. Produsul are un efect penetrant ridicat.

PĂSTRARE

A se păstra în ambalajul original al producătorului, ferit de lumină, la temperatura 5°С - 25°С. Perioada de valabilitate în condiţiile de păstrare menţionate pe ambalaj  – 18 luni de la data fabricaţiei.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Avantaje absolute:

  • ajută la dispariţia umflăturilor şi durerilor
  • conţine substanţe naturale active
  • sporeşte microcirculaţia sângelui şi limfei din sânde şi muşchi
  • revitalizează capacitatea funcţională a muşchilor
  • se absoarbe cu uşurinţă, nu lasă pete de grăsime

Nu necesită perscripţie medicală.

Pentru uz veterinar.

Acest produs nu este un medicament.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.