Alezan sampon cai antimatreata, dezodorizat si antifungic 250 ml

Producător: AVZ

Cod produs: Alezan sampon cai antimatreata, dezodorizat si antifungic 250 ml

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 38,00 lei

Şampon concentrat cu efect antimătreaţă, dezodorizant şi antifungic

Conţine complex antimătreaţă, extracte naturale din plante, lanolină

Şampon creat special pentru caii cu probleme dermatologice, mătreaţă, dermatită şi dermatită fungică.

Complexul unic de componente anti-mătreaţă şi plante medicinale îndepărtează mătreaţa în mod efficient, produce un efect antifungic şi antibacterian, ajută la refacerea şi normalizarea microflorei dermatologice. Complex ce oferă o curăţare completă a murdăriei, revitalizează pielea şi părul, facilitează perierea, dezodorizează şi recondiţionează.

UTILIZARE

Diluaţi şamponul în proporţie de 1:10 în apă caldă, agitaţi până la apariţia spumei. Udaţi calul cu apă, aplicaţi soluţia cu o perie sau un burete pe crupă, coadă şi coamă, frecaţi uşor, clătiţi cu apă, uscaţi, periaţi coama şi coada. Procedura se va repeta în cazurile unor murdării persistente. În cazul în care membrele suferă de dermatită, diluaţi şamponul în proporţie de 1:5 şi clătiţi bine zonele afectate. Apoi, îndepărtaţi cu grijă crustele formate, clătiţi cu apă caldă şi ştergeţi cu un prosop. Repetaţi procedura în funcţie de gradul de degradare a membrelor timp de 2-6 zile, până la căderea completă a crustei.

Nu s-au înregistrat efecte adverse sau complicaţii în timpul aplicării şamponului dacă s-au respectat întocmai condiţiile de utilizare

Conţinut (la 100 ml)

Extract natural de hena, salvie, mesteacăn – 1,6 g; lanolină – 2,0 g; laureth sulfat de sodium – 15,0 g; hidrolizat undecilenoil potasic de proteină grâu – 5,0 g; acid gras dietanolamida din ulei de soia – 1,0 g; cocamidopropil betaină – 5,0 g; policuatenium -7 – 2,0 g; Sulfat TEA de ricinoleat, PEG-35 ulei de ricin, propilen glicol – 1,5 g; apă extra-purificată cu ioni de argint – 61,5 g; glicerină – 3,0 g; acid citric – 0,1 g; clorură de sodiu – 2,0 g; metilcloroizotiazolinonă şi metilizotiazolinonă – 0,1 g; parfum – 0,2 g.

PĂSTRARE: A se păstra în ambalajul original al producătorului, ferit de lumină, la temperatura 0°С - 25°С. Perioada de valabilitate în condiţiile de păstrare menţionate pe ambalaj – 18 luni de la data fabricaţiei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.