Hill's Science Plan Canine Puppy Healthy Development Mediu cu pui 12 kg

Producător: Hills

Cod produs: 9263N

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 246,00 lei

Nutriţie perfect echilibrată pentru susţinerea imunităţii şi mobilităţii. Cu antioxidanţi dovediţi clinic şi DHA din ulei de peşte.

Hrană completă de cea mai bună calitate pentru căţeii în creştere până la 12 luni şi pentru căţele gestante şi lactante. Fără conservanţi, arome şi coloranţi artificiali.

INDICAŢII:

  • Pentru căţeii de talie mică şi mijlocie de la înţărcare până la vârsta de 1 an.
  • Pentru femele gestante şi lactante

FORME DE PREZENTARE:

Sac: 12 kg

CARACTERISTICI:

Proteine totale 27.8 %, uleiuri şi grăsimi totale 19.6 %, fibre totale 2.2 %, cenuşă totală 6.3 %, calciu 1.39 %, fosfor 1.11 %, sodiu 0.46 %, potasiu 0.74 %; per kg: Vitamina E 600 mg, Vitamina C 70 mg, Beta-caroten 1.5 mg.

COMPLEX NUTRIŢIONAL:

E672 (VitaminaA) 17,280 IU, E671 (Vitamina D3) 1,015 IU, E1 (fier) 72.5 mg, E2 (iod) 1.2 mg, E4 (cupru) 7.2 mg, E5 (mangan) 7.5 mg, E6 (zinc) 150 mg, E8 (seleniu) 0.2 mg. Conţine conservanţi şi antioxidani naturali.

INGREDIENTE:

Porumb, făină din carne de pasăre (min. 34% pui), grăsimi de origine animală, hidrolizat, pulpă de sfeclă uscată, făină in gluten de porumb, ulei de peşte, clorură de potasiu, sare.

TRATAMENT:

PENTRU CĂŢEI ŞI CĂŢELE GESTANTE: 2 – 4 mese pe zi. Iniţial, hrăniţi cu cantitatea zilnică indicată; potriviţi cantitatea pentru menţinerea greutăţii optime. Daca aveţi nelămuriri, adresaţi-vă medicului veterinar. La vârsta de 12 luni, schimbaţi cu Science Plan™ CANINE ADULT ADVANCED FITNESS.

PENTRU CĂŢELE LACTANTE : păstraţi hrana în permanenţă la dispoziţie. În cazul în care utilizaţi pentru prima data această formulă de hrană, până la utilizarea ei exclusivă trebuie ca treptat, pe parcursul a 7 zile, sa amestecati vechea hrană cu cea noua, folosind proporţii din ce în ce mai consistente din noua formulă.  Apa proaspătă trebuie pusă la dispoziţie în permanenţă.

CĂŢEI

Produsele Science Plan Puppy trebuie administrate începând cu momentul înţărcării, până la maturitate, la vârsta de 1 an. Cantitatea zilnică de hrană necesară căţeilor, variază de regulă cu aproximativ ±16% (ex. un căţel de 4 luni, 4 kg, poate solicita între 105 şi 145 de grame pe zi din hrana uscată a sortimentului Science Plan Puppy Healthy Development). Aşadar, aceste cantităţi trebuie adaptate pentru a menţine greutatea corporală optimă, cu 2-4 mese pe zi (numărul poate descreşte odată cu înaintarea în vârstă). O conservă de 164g echivalează cu 55 de grame de hrană uscată, iar o conservă de 370g cu 125 de grame.

GESTAŢIA

Cantitatea de produse din gama Science Plan Puppy administrate căţelelor gestante depinde de vârsta gestaţională. Adesea, gestaţia nu este recunoscută până în săptămâna a patra sau a cincea.

LACTAŢIA

Femelelor ce alăptează trebuie să li se administreze cantităţi nerestricţionate din produsele Science Plan Puppy sau Science Plan Puppy Healthy Development Mini  până când perioada înţărcării ia sfârşit.

CONTRAINDICAŢII

  • Pisici
  • Animale adulte cu tendinţă de îngrăşare, care nu alăptează
  • Căţei de  talie mare (peste 25 kg la vârsta adultă) ce urmează perioadei de înţărcare. După perioada de înţărcare, căţeii de talie mare trebuie hrăniţi cu Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Large Breed.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.