Royal Canin Mini Junior 800 g

Producător: Royal Canin

Cod produs: Royal Canin Mini Junior 800 g

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 25,50 lei

Hrană completă pentru cățeii de talie mică, cu greutatea la vârsta adultă cuprinsă între 4 și 10 kg, și cu vârsta de până la 10 luni.

SIGURANŢĂ DIGESTIVĂ

Asigură o digestie ușoară, prin combinaţia exclusivă de nutrimente ce menţin siguranța digestivă (proteine L.I.P.) şi un echilibru optim al florei intestinale (prebiotice), contribuind în același timp la menţinerea calităţii materiilor fecale.

CONŢINUT ENERGETIC RIDICAT

Menit să satisfacă necesarul impus pe parcursul perioadei de creştere, în concordanţă cu sensibilitatea digestivă şi apetitul capricios al câinilor de talie mică.

DENTIŢIE SĂNĂTOASĂ

Combate formarea tartrului cu ajutorul acțiunii chelatorilor de calciu, ce au rolul de a încetini acest proces.

SISTEM IMUNITAR PUTERNIC

Ajută la construirea mecanismelor naturale de apărare ale puiului, graţie complexului de antioxidanţi şi prebioticelor.

Ingrediente

COMPOZIȚIE: Proteină deshidratată de pasăre, făină de porumb, porumb, gluten din porumb, grăsimi animale, orez, pulpă de sfeclă, proteine animale hidrolizate, izolat de proteine vegetale, minerale, ulei de soia, ulei de peşte, Fructo-Oligo-Zaharide, extract din drojdii hidrolizate (bogat în Manan-Oligo-Zaharide), extract de gălbenele (bogat în Luteină). ADITIVI(per kg):Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 17300 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (Fier): 43 mg, E2 (Iod): 3,4 mg, E4 (Cupru): 8 mg, E5 (Mangan): 56 mg, E6 (Zinc): 186 mg, E8 (Seleniu): 0,07 mg - Aditivi tehnologici: Trifosfat de pentasodiu: 3,5 g - Conservanți-Antioxidanți. *L.I.P.: Proteină selecţionată datorită gradului său înalt de asimilare. CONSTITUENȚI ANALITICI: Proteină: 31% - Grăsime: 20% - Cenușă: 6.8% - Celuloză brută: 1.4%.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.