Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Senior Light cu pui 12 kg

Producător: Hills

Cod produs: 7544N

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 262,50 lei

Hrană completă pentru câini cu vârsta de peste 7 ani cu tendinţă de îngrăşare Oferă un echilibru nutriţional exact de energie, proteine, vitamine şi minerale. Nu conţine conservanţi, arome şi coloranţi artificiali.

INDICAŢII:

Câini seniori pentru care sunt necesare mai multe calorii, de la vârsta de 7 ani (câini mai puţini activi, castraţi, sau în orice altă condiţie ce rezultă în supraponderabilitate)

FORME DE PREZENTARE:

Sac: 12kg

CARACTERISTICI:

Proteine totale 18.4%, uleiuri şi grăsimi totale 7.8%, fibre totale 10.3%, cenuşă totală 4.5%, calciu 0.66%, fosfor 0.53%, sodiu 0.17%, potasiu 0.74%; per kg: Vitamina E 600 mg, Vitamina C 70 mg, Beta-caroten 1.5 mg, L-Carnitină 285 mg.

COMPLEX NUTRIŢIONAL:

E672 (Vitamina A) 16,000 IU, E671 (Vitamina D3) 941 IU, E1 (fier) 78.4 mg, E2 (iod) 1.3 mg, E4 (cupru) 7.7 mg, E5 (mangan) 8.1 mg, E6 (zinc) 162.3 mg, E8 (seleniu) 0.2 mg. Conţine conservanţi şi antioxidanţi naturali.

INGREDIENTE:

Porumb, făină din carne de pasăre (min. 20% carne de pui), făină din tărâţe de mazăre, grâu, pudră de celuloză, pulpă de sfeclă uscată, hidrolizat, seminţe de in, ulei vegetal, clorură de potasiu, sare.

TRATAMENT:

Hrăniţi cu cantitatea indicată; potriviţi cantitatea pentru menţinerea greutăţii optime. În cazul în care utilizaţi pentru prima data această formulă de hrană, până la utilizarea ei exclusivă trebuie ca treptat, pe parcursul a 7 zile, să amestecati vechea hrană cu cea noua, folosind proporţii din ce în ce mai consistente din noua formulă. Apa trebuie pusă la dispoziţie în permanenţă.

CONTRAINDICAŢII

  • Pisici
  • Căţei
  • Căţele gestante sau lactante. În timpul gestaţiei sau lactaţiei căţelele trebuie hrănite cu produsele din sortimentul Science Plan Puppy Healthy Development (altele decât Science Plan Puppy Healthy Development™ Large Breed).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.