Sampon Elita pentru caini cu par aspru 270 ml

Producător: AVZ

Cod produs: sampon Elita caini cu par aspru

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 32,00 lei

Şampon pentru câinii cu părul aspru

Proteine vegetale hidrolizate keratină

Acest şampon este special elaborat pentru îngrijirea profesională a câinilor cu părul aspru. Conţine componente naturale potrivite pentru structura părului şi ajuta la conservarea acestuia. Şamponul conţine proteine vegetale hidrolizate: proteine de soia şi microproteine de grâu. Proteinele din soia conţin arginină – un aminoacid care conferă putere şi energie părului. Microproteinele din grâu protejează, reduc fragilitatea cresc rezistenţa la influenţele mecanice, crează un film protector pe suprafaţa firului de păr, calmează pielea iritată sooth irritated skin, are efect anti-inflamator. Keratina cosmetică – proteină, identică proteinelor părului, întăreşte structura, conferă flexibilitate şi elasticitate, penetrează micro tăieturile, conferă strălucire şi prelungeşte durata de viaţă a părului.

Udaţi părul animalului cu apă, aplicaţi şamponul, frecând uşor până la apariţia spumei, apoi clătiţi. Şamponul este concentrat. Pentru o spumă mai bogată, se recomandă a se dilua cu apă chiar înainte de utilizare, în proporţie 1:7.

Conţinut (la 100 ml): Apă extra-purificată cu ioni de argint – 59,45 g; lauril sulfat de sodium – 14,0 g; cocamidoprofilbetaină – 6,0 g; coco glucozide - 5,0 g; keratină cosmetică - 5,0 g; glicerină – 3,0 g; microproteine de grâu – 2,0 g; proteine de soia – 3.0 g; glicol distearat, ether lauril sulfat de sodiu, cocamidemonoetanolamină, laureth-10 – 1,0 g; parfum - 0,3 g; clorură de sodium – 1,0 g; acid citric – 0,15 g; metilcloroizotiazolinonă şi metilizotiazolinonă– 0,1 g.

A se păstra în ambalajul original al producătorului, ferit de lumină, la temperatura 0°С - 25°С.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.