Sampon Elita pentru caini cu piele sensibila 270 ml

Producător: AVZ

Cod produs: Sampon Elita pentru caini cu piele sensibila

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 32,00 lei

Şampon pentru câini cu piele sensibilă

Conţine glicerină, alantoină, extract de Aloe Vera

Şamponul nu conţine parfum sau colorant, are un pH echilibrat, lucru extrem de important pentru câini, în special pentru cei cu pielea sensibilă. Alantoina are efecte de hidratare, calmare şi antiinflamatorii. Aloe are un puternic efect anti-inflamator şi antiseptic, vindecă tăieturile, zgârieturile, elimină pruritul, muşcăturile de insecte, hidratează şi susţine elasticitatea pielii, îndepărtează iritaţia şi dezinfectează pielea. Glicerina ajută la refacerea funcţiilor protective ale epidermei, asigurând o protecţie puternică împotriva efectelor nefavorabile ale mediului.

Combinaţia ideală de componente naturale permite utilizarea şamponului chiar şi pentru animale predispuse la reacţii alergice. Udaţi părul animalului cu apă, aplicaţi şamponul, frecând uşor până la apariţia spumei, apoi clătiţi. Şamponul este concentrat. Pentru o spumă mai bogată, se recomandă a se dilua cu apă chiar înainte de utilizare, în proporţie 1:7.

Conține (în 100 ml): Apă extra-purificată cu ioni de argint – 84,92 g; lauril sulfat de sodium hidroxietilat – 7,0 g; alkyl glicozida С8-С16 – 3,0 g; glicerină – 2,0 g; dietanolamidă de acid gras de soia – 1,5 g; clorură de sodiu – 1,0 g; extract of Aloe propilene glicol – 0,2 g; alantoină – 0,2 g; metilcloroizotiazolinonă şi metilizotiazolinonă – 0,1 g; acid citric – 0,08 g.

A se păstra în ambalajul original al producătorului, ferit de lumină, la temperatura 0°С - 25°С.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.