Sampon Elita pentru curatarea blanii cainelui 270 ml

Producător: AVZ

Cod produs: sampon Elita curatare blana

Disponibilitate: Stoc furnizor

Preţ: 32,00 lei

Şampon pentru curăţarea în profunzime a blănii câinelui

Conţine acid din fructe. Extracte din muşeţel şi gălbenele

Datorită formulei sale unice, şamponul curăţă în profunzime, chiar şi cea mai murdară şi grăsimoasă blană, spre deosebire de alte şampoane obişnuite. Citricele, merele şi acidurile din fructe glicolice curăţă pielea şi stimulează refacerea epidermei. Gălbenelele cu efect anti-inflamator, elimină pruritul şi previne mătreaţa. Muşeţelul, datorită substanţei active chamazulen, stimulează procesele regeneratoare, lucru extreme de important pentru protejarea epidermei şi părului de influenţele agresive ale mediului.

Udaţi părul animalului cu apă, aplicaţi şamponul, frecând uşor până la apariţia spumei, apoi clătiţi. Şamponul este concentrat. Pentru a obţine o spumă mai bogată, se recomandă a se dilua cu apă, în proporţie 1:7.

Conţinut (la 100 ml): Apă extra-purificată cu ioni de argint – 85,724 g; lauril sulfat de sodium hidroxietilat – 7,0 g; glicol distearat, laureth sulfat de sodiu, cocamidemonoetanolamină, laureth-10 – 3,5 g; dietanolamidă de acid gras din ulei de soia – 1,5 g; clorură de sodiu – 1,4 g; extract din flori de muşeţel – 0,2 g; extract din gălbenele – 0,2 g; extract de frunze de muşeţel – 0,2 g; metilcloroizotiazolinonă şi metilizotiazolinonă – 0,1 g; acid citric – 0,08 g; parfum – 0,05 g; acid de măr – 0,02 g; acid glicolic – 0,02 g; colorant - 0,006 g.

A se păstra în ambalajul original al producătorului, ferit de lumină, la temperatura 0°С - 25°С.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 50 de lei si livrare gratuita in celelalte localitati pentru comenzile de minim 150 de lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care nu se incadreaza la conditiile de livrare gratuita, costul de livrare este de 19 lei (TVA inclus).

Livrarea se face prin curierat in tara si prin distributie proprie in Bucuresti.